wrapper

Пятница, 27 января 2017 14:16

У Львові до приїзду Гройсмана прибрали майже половину сміття

Оцените материал
(0 голосов)

На ранок 27 січня у Львові прибрали від сміття майже половину усіх майданчиків.

Про це на засіданні координаційної ради поінформував директор департаменту ЖКГ облдержадміністрації Назарій Романчук, повідомляє кореспондент "Укрінформу".

"На ранок 27 січня в обласному центрі вивезено сміття з 184 контейнерних майданчиків ТПВ, що становить 47,6% від усієї кількості", – зазначив Романчук.

За словами посадовця, робота із вивезення твердих побутових відходів триватиме до повного очищення Львова від сміття.

"Усі переповнені контейнерні майданчики Львова плануємо очистити до неділі", – сказав Романчук.

Він повідомив, що міській владі уже передано підписані договори з органами місцевого самоврядування, на полігони яких здійснюється вивіз ТПВ з обласного центру.

Як повідомлялось, 27 січня у Львові очікують з робочою поїздкою главу уряду Володимира Гройсмана, який за дорученням президента має допомогти місту у вирішенні сміттєвої проблеми.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.