wrapper

Пятница, 06 января 2017 18:04

На Одещині через негоду 41 населений пункт лишився без світла

Оцените материал
(0 голосов)

В Одеській області через негоду 41 населений пункт в десяти районах лишився без електроенергії, повідомляє прес-служба Одеської обладміністрації.

Над відновленням електропостачання працюють 59 бригад.

Крім того, в регіоні зупинено відправлення автобусів приміських та міжміських внутрішньообласних автобусних маршрутів загального користування. Нині на дорогах області працюють 85 одиниць техніки, 58 одиниць перебувають у режимі очікування.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, найближчої доби погоду більшої частини України визначатиме циклон, що переміщається через територію країни з Балкан. Зокрема, в північних, центральних областях, в Одеській і Миколаївській областях очікуються складні погодні умови: сніг, місцями сильні снігопади, заметілі, пориви північно-східного вітру 15-20 м/с, температура протягом доби 14-19° морозу.

Прочитано 9 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.