wrapper

Среда, 20 сентября 2017 12:34

В київській школі дітей годували сирими котлетами

Оцените материал
(0 голосов)

В  київській школі дітям на сніданок дали напівсиру котлету. Про це написала киянка Юлія Буняк у спільноті "БАТЬКИ SOS" у Facebook.

"На фото котлета. Це сніданок в школі № 111, Київ. Думаю, всі побачили, що вона сира", – написала вона.

Така порція коштує 20 гривень, зауважили в коментарях.

Отож, що можуть зробити батьки в подібних ситуаціях? Відповідь на це питання знаходимо, знову ж таки, в коментарях:

Шановні батьки, Ви маєте повне право перевірити і сніданок, і обід, і полуденок  Вашої дитини. Самостійно без попередження приходите, і Вам повинні дати на пробу порцію. В кожному закладі має бути журнал відгуків про дегустацію страв батьками. Якщо Вам не подобається вигляд чи смак їжі, подаєте скаргу до адміністрації закладу у письмовому вигляді і чекаєте відповіді згідно законодавства. Весь цей час Ви можете перевіряти харчування. Якщо це не діє, звертаєтесь в Держпродспоживнагляд.

Джерело

 

Прочитано 789 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.