wrapper

Четверг, 21 сентября 2017 23:00

Український вчитель боротиметься за $1 млн

Оцените материал
(0 голосов)

Викладач англійської та німецької мови з Вінниці Владислав Качур побореться за головний приз - "нобелівську" премію для вчителів Global Teacher Prize. Він увійшов в топ-5 найкращих вчителів України та їде у березні 2018 року в Дубаї (ОАЕ).

"Про конкурс дізнався з Інтернету. Побачив на ньому переможницю - Ану Дудіч, надихнувся її історією. Спочатку вагався, бо там дуже високі критерії відбору. За пару днів до завершення прийому заявок, після чергового повідомлення від колеги про конкурс, сприйняв це як знак згори і наважився на участь", - розповідає Владислав.

Викладача повинен заповнити онлайн-заявку на сайті і надіслати своє резюме. Згодом, організатори повідомили, що було подана більше 600 анкет. Каже, що пройти етапи відбору було легко.

"Ще зі шкільного життя любив іноземні мови, бо вчителі закохували у свій предмет. В університеті написав власну методику викладання мови, де я кажу дітям, щоб вони не боялися робити помилки. Цю методику показав на практиці на конкурсі. Може тому вважаюся одним з найкращих вчителів в Україні ", - каже викладач.

7 жовтня у Києві буде відоме ім'я переможця Всеукраїнського відбору. У Дубаї 17-18 березня 2018 року вже відбудеться Форум для топових учителів з усього світу, де переможець отримає $1 млн. Він повинен буде написати проект про зміни у своїй громаді і протягом десяти років щороку на це буде виділяться $100 тис.

Джерело

Прочитано 742 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.