wrapper

Четверг, 23 марта 2017 02:04

Мусій Аліна. 15 років. Лімфогранулематоз. Потрібні 8 курсів введення препарату Адцетріс

Оцените материал
(0 голосов)
Любов милосердствує. До Світлого Дня – світлі вчинки. Великій піст – це не лише обмеження в їжі та молитви. Піст – це допомога ближнім, особливо тим, хто – в біді, і хто майже втратив надію! 
Здавалось би ще зовсім дитина, але коли спілкуєшся з цією дівчиною, розумієш, що це вже дуже доросла психологічно сформована особистість! До нас звернулась ця чудова дівчинка, яка вже чотири роки бореться за своє здорове життя! З 15 років, Аліна намагається витримати всі обставини долі, і без Вашої посильної допомоги, дівчинці не перемогти хворобу!!!
Пряма мова від Алінки:-

«Я Мусій Аліна, мені 19 років, у мене Лімфогранулематоз, варіант нодулярний склероз, IV В стадія. Перші симптоми хвороби з'явились в грудні 2013р, потім в січні 2014р. побачили збільшені вузли в області ключиці. На основі проведення біопсії поставили діагноз, і призначили лікування 8 блоків хімієтерапії і 15 сеансів променевої терапії. Лікування проходила по місцю проживання в Хмельницькій дитячій обласні лікарні в гематологічному відділені. Лікування розпочали 24 січня 2014 р. по 29 жовтня 2014. Через п’ять місяців приїхали в Київ зробили ПЕТ, який показав, що хвороба залишилася.
Після проведення другої, аллогеної. трансплантації кісткового мозку від HLA- совмісного сімейного донора(рідний батько) було проведено ПЕД-КТ де обстеження показало,хвороба прогресує.
25 грудня 2015р. Мені зробили аутотрансплантацію кісткового мозку і 3 березня 2016 р. нас виписали додому. Радості не було меж. Поверталися додому з повною впевненістю, що все позаду…. Коли приїхали 2 червня на планове обстеження, ПЕТ показало, що є проблеми з лімфовузолом, навіть уявити не могли, що прийдеться починати лікування все з початку.

З 31.01.17 було розпочато новий етап лікування,променеву терапію на ділянки пухлини. По результатам обстеженням КТ було призначено II курс променевої терапії.
Наступним етапом лікування мені за рішенням лікарів потрібний препарат Брентуксімаб ведотін він же «Адцетріс», який відсутній у віділенні, і його немає в державних закупівлях, для лікування пацієнтів з онкологічним захворюванням.
На разі на 1 проведення терапії потрібно 3 флакона. Коштує препарат 126 тис. 180 грн, і в моєї сім'ї нажаль немає таких коштів…. А я дуже хочу жити, нормальним повноцінним життям, і готова боротися до останнього!!! Прошу підтримати мене, і залучитись до спасіння мого життя!!!!»

2

Загальна кількість введень Адцетріса потрібна за словами лікарів від 6 до 8. Сім'я Аліни не спроможна самостійно забезпечити кошти майже на перше введення, тому зараз шанс Аліни на одуження залежить тільки від того, чи допоможуть дівчинці небайдужі чужі люди своїми пожертвами.
Зробивши репост запису та максимальне розповсюдження інформації про дівчинку теж допомога! Тому просимо Вас залучитися до збору коштів!!! 
Контактні дані
МБФ "Подих Життя" (офіс, час роботы с 10:00 до 17:00) - (044) 562-47-42 и (068) 870-72-14

Карта для допомоги Аліні Мусій 5169 3324 0168 5758

Звіти пожертв та їх використання будуть розміщені на сторінці дитини на сайті фонда тут

Прочитано 2732 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.