wrapper

Воскресенье, 12 марта 2017 16:24

Нардеп просить зоозахисників підтримати його законопроект проти живодерів

Оцените материал
(0 голосов)

 Народний депутат України Андрій Немировський просить зоозахисників та волонтерів підтримати його  законопроект № 5119-1, в якому йдеться про посилення покарання за жорстоке повадження з тваринами. Відповідна заява з'явилась на сторінці депутата у Фейсбуці. 

Наводимо її без змін:

"Шановні зоозахисники України!

У зв’язку зі зростанням жорстокості по відношенню до «братів наших менших» та розповсюдженням по багатьом національним медіаканалам інформації щодо випадків жорстокого поводження із тваринами, я , як народний депутат України, звертаюся до громадян, які мають людянність, та бажання побороти спротив "деяких законодавців" приймати закон щодо відповідальності шкуродерів .
Прошу підтримки всіх небайдужих громадських організацій та волонтерів щодо захисту тварин по всій Україні.

Щиро вдячний Вам, що кожну вільну мить свого життя Ви присвячуєте допомозі, спасінню та підтримці тварин. Це - дуже важка праця, яка виснажує і фізично, і морально.

Я схиляюсь перед вами та вашими вчинками і поділяю вашу думку про те, що не можна заподіяти шкоду живій істоті, яка дихає, живе і розуміє усе, як і ми. Вони так само, як і люди відчувають біль, але на відміну від нас, не мають змоги це висловити та допомогти собі. І лише Ваша увага, турбота та «велике добре серце» рятує цих тварин!

Більшість представників із зоозахисту України знають про мій законопроект № 5119-1, яким я намагаюсь посилити покарання для шкуродерів за їх вчинки.
Бачу , що він має підтримку суспільства, та переважної більшості моїх колег.

Тому переконаний, що разом - МИ СИЛА!!!

Прошу єднання усіх не байдужих. Дякую, людям, які в цей складний для нас час, ще не втратили віру в найкраще.

Я з вами до кінця!" - йдеться у заяві. 

Як повідомляла раніше "Україна небайдежа", Немировський неоднаразово виступав за захист тварин від живодерів. Також депутат став на бік пенсіонера з Запоріжжя Заура Пруїдзе, який став на захист покаліченого собаки і ледве не загинув сам. 

Прочитано 478 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.