wrapper

Вторник, 29 августа 2017 18:47

Допоможіть врятувати матір трьох дітей

Оцените материал
(0 голосов)

Киянка Аліна Слуцька, мати трьох дітей, потребує термінової пересадки кісткового мозку. Діагноз - мієлодиспластичний синдром, рефракторна анемія

22 роки тому жінка вилікувала рак крові. І от знову має боротися за життя. Врятувати її може тільки трансплантація кісткового мозку від нерідного донора. Зараз жінка приймає високі дози препаратів штучної крові, які підтримують її життя, але не лікують. Кістковий мозок став давати ще більші збої. Шанс вижити з кожним днем зменшується. Близьких і рідних в сім'ї немає. Діти можуть залишитися сиротами.

- Я була шокована, коли дізналася про хворобу. Після останніх пологів лікарі сказали, що в мене погані аналізи. У мене всі родичі померли, єдині рідні люди - це діти. Оббігала кабінети депутатів. Вони дивилися в очі і обіцяли, що допоможуть, а в результаті я сама залишилася з бідою, - каже Аліна. - я повинна боротися за своє життя до останнього подиху заради дітей. Їх у мене троє (14, 8 і 2 років). я хочу вижити заради них. Також хочу ще послужити людям. Я лікар-реабілітолог спинномозкових травм і ДЦП.

Більше року жінка збирала гроші для пересадки кісткового мозку в Туреччині, але в останній момент донор відмовився. На сьогодні ситуація склалася так, що до 31 серпня треба зібрати 5 тисяч євро на обстеження у Вільнюсі. Без цього неможливе подальше лікування, на яке залишилося обмаль часу

- У мене нікого немає з рідних, крім трьох дітей, які дуже хочуть, щоб я жила. По-дитячому своїми словами і молитвами підтримують мене кожен день, а їх щира любов дає мені надію і сили боротися з хворобою і не здаватися. Я дуже прошу, допоможіть мені усім світом і підтримайте мене з дітьми. Розумію, що я доросла і вже ніби як і пожила на цьому світі, але я не хочу, щоб мої діти залишилися сиротами, адже у них, крім мене, нікого немає, - каже Аліна.

А ще Аліна мріє написати книгу і відкрити безкоштовний реабілітаційний центр для діток з ДЦП. Допоможіть, будь ласка, їй та її дітлахам здійснити ці мрії.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку 4149 6258 1327 1226 Слуцька Аліна Леонідівна.

Телефон Аліни 093 480 97 67.

Прочитано 2457 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.